BLI MED PÅ OPPDAGELSESFERD I MARCELLO HAUGENS FOTSPOR

 

I hverdagen kan vi oppleve at stress, uro og frykt tar mye plass. Vi mister vår energi og kraft, og føler oss slitne og lite tilfreds.

Har du lyst til å lære hvordan du kan gi slipp på stress, uro og frykt og finne tilbake til din egen indre ro og unike kraft?

Marcello Haugen var en vis mann som var opptatt av naturens kraft og visdom. Den samme kraften er også tilgjengelig for deg.

Gjennom ei helg sammen med oss kan du:

 Erfare og lære hvordan du kan få tilgang til naturens kraft og visdom gjennom ulike verktøy.
 De som ønsker det, kan bli med på tur opp til Sameti, Marcello Haugens hytte på Otta, eller kapellet hans på Lillehammer.
 Vi vil også ta deg med på et sommersolverv ritualet og vise deg hvordan du kan få kontakt med årstidene og leve dem ut i hverdagen.
 Trygghet, ro og nærhet vil være fokus gjennom hele kurset. Vi setter av nok tid til spørsmål, undring og kroppens behov for å stresse ned.

BLI MED TIL GLOMSTAD GJESTEGÅRD I GUDBRANDSDALEN! 

 

TID: 24.- 26. JUNI 2022
Program fra fredag kl 18:00 til søndag kl 16:00


PRIS: kr. 3330,- som betales ved påmelding.

 

OVERNATTING:

https://www.glomstadgjestehus.no/velkommen 

(Be oss gjerne om pakkepris inkl lunsj og/eller middag)

 

Meld deg på her: KLIKK HER!


VELKOMMEN TIL EI HEALENDE HELG 💚

Hilsen Anne Marit og Berit 

Les gjerne litt om oss under her:

Hvem er vi:

Mitt navn er Berit. Jeg bor sammen med min familie i Hov, Søndre Land og jobber i kommune.

Jeg er utdannet førskolelærer/ spesialpedagog og har hele min yrkesliv jobbet med barn og voksne og deres familier som har behov for noe ekstra.
Siden 2016 har jeg studert Rainbow Reiki , sjamanisme og livsveileder/ coach hos Pål-Esben Wanvig.

Naturens visdom og magi betyr mye for meg og hvordan vi kan leve ut naturens rytmer i vårt daglige liv for å skape ro, glede og mening for oss selv og de rundt oss.

Jeg er Anne Marit og er utdannet gestaltterapeut, coach og healer, og har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år.

De siste 5 årene har jobbet med mennesker i forhold til natur og naturens magi, der jeg bruker naturen og naturens naturlige rytmer inn i behandling og utvikling.

Naturen kan brukes på så utrolig mange måter og er den beste, mest naturlig og kraftigste healer vi kan finne. I vårt moderne samfunn har vi fjerent oss fra naturen. Vi har nesten glemt at vi selv er en del av en større helhet. Det er aldri for sent å lære dette på nytt.