Jeg er utdannet gestaltterapeut, coach og healer, og har en bachelor i ledelse fra handelshøyskolen BI. 

Jeg har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Det gjør at jeg har bred erfaring innen samarbeid, utfordringer og relasjoner. Jeg har jobbet med egenutvikling i forholde til barn og ungdom og utvikling av ledere og bedrifter. 

Jeg er alltid opptatt av å forstå. Dette kan av og til bare gjøres ved å selv sette seg fysisk i situasjonen. Teori får ei helt annen mening, når du selv prøver det ut i praksis. Jeg har derfor også jobbet både som ansatt og som leder i perioder. 
Det gjorde at jeg spesialiserte meg innen coaching, teamarbeid, relasjon -og endringsledelse. Det er ofte der "skoen ofte trykker" mest.

De siste 5 årene har jeg gått en sjamanistisk vei og utforsket naturens magi. Jeg kaller meg ikke sjaman, men bruker naturen og naturens naturlige rytmer inn i behandling og utvikling der det er hensiktsmessig og/eller ønskelig. 

Jeg er gift, har fire voksne barn og sju barnebarn. De som sier at barnebarna er livets dessert, har helt rett. I tillegg lærer jeg så utrolig mye av disse små kloke kroppene og deres herlige livsglede 💖 Jeg setter stor pris på familien min. 

Vi har 3 islandshester som jeg av og til bruker i terapi. En hobby jeg har er maling med akvarell og akryl. Dette er terapi for meg. 

Ta gjerne kontakt om du vil vite mer.

Klikk her: KONTAKT