Jeg er utdannet gestaltterapeut (psykoterapeut), har 3 ulike coachutdanninger og lært meg flere typer healing. Jeg en bachelor i ledelse fra handelshøyskolen BI, med spesialisering innen teamarbeid, relasjonsledelse og endringsledelse.

Jeg har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Det gjør at jeg har bred erfaring innen samarbeid, utfordringer, konflikter og relasjoner. Jeg har i mange holdt utviklingskurs for ungdom og for ledere og bedrifter. 

Min styrke er å se situasjonen fra et "ørneperspektiv" og se hvor skoen trykker. Av og til kan dette bare gjøres ved å selv sette seg fysisk i situasjonen. Teori får ei helt annen mening, når du tar andre sko på og selv prøver ut i praksis.
Jeg har jobbet med utvikling i organisasjoner og i en lengre periode vært ansatt som leder med ansatte og personalansvar. 

De siste 4 årene har jeg studer sjamanisme og utforsket naturens magi. Naturen er vår viktigste kilde til helbredelse og kan med stor fordel brukes i behandling og utvikling. 

Jeg er gift, har fire voksne barn og sju barnebarn. Barn er noen herlige små mennesker, og jeg lærer stadig noe nytt av dem, eller gjenoppdager ting jeg har glemt. Måten de lever på i nuet, bruker kroppen sin og viser en herlige livsglede, er bare helt fantastisk. Det er noe vi alle kan lære av, og om vi kopierer dette, vil vi få et mye lykkeligere liv. 

Vi har 3 islandshester som jeg av og til bruker i terapi. En hobby jeg, men forsømmer, er maling med akvarell og akryl. 

Ta gjerne kontakt om du vil vite mer.

Klikk her: KONTAKT

 

Med vennlig hilsen

Anne Marit Stene Myrmo