MITT NAVN ER ANNE MARIT

Jeg er utdannet gestaltterapeut, veileder, coach og helhetlig helbreder. En gestaltterapeut har minst 7 år høyere utdanning. (Profesjonsutdanninga for psykologer er 6 år.)

Les gjerne mer her: 

Jeg har jobbet profesjonelt med mennesker i over 20 år. Det gjør at jeg har bred erfaring innen relasjoner, samarbeid, utfordringer og konflikter.

Jeg har en Bachelor i ledelse fra BI med spesialisering er innen coaching, teamarbeid, relasjon -og endringsledelse.

Les mer om coaching her:

Jeg har lang erfaring i å holde kurs, forberede og gjennomføre konferanser, samt jobbe med en til en samtale. Jeg har også vært ansatt som leder med økonomi og personalansvar.


Gjennom den danske coachutdanninga JivaYou ble jeg kjent med hvordan vi kan ta inn vår sjel med i et utviklingsarbeid. Noen ser kanskje på dette som noe altenativt, men det er dette som er det

naturlige for oss. Vi er en sjel født i en kropp. 

Når jeg jobber med mennesker, er det ikke mitt syn og min tro som er viktig.

Det er hva du tror på, og hva du ønkser å jobbe med, som er det vi jobber ut fra.


Jeg bor nær naturen og kan bruke den rene kraften som ligger i vår vakre natur.

Det er mye lettere å finne ro i naturen, enn der omgivelsene er påvirket av

menneskers stress og jag. Vann er også viktig for oss mennesker.


I min terapi/bahangling er kontakt med dyr også til hjelp.  Vi har to nydelige

islandshester på gården. De vil gjene vil bli kjent med deg etterhvert. Dyr har et

vidunderlig nærvær, som bare ved å være seg selv, gjør oss godt. De er tydlige i

sitt kroppsspråk, der vi mennesker ofte bruker masse ord som kan misoppfattes,

skape usikkerhet og kanskje til og med konflikt.


Jeg er farmor og mormor til 7 flotte barnebarn. De er alle gode læremestere for meg med sin kreativitet, entusiasme og

livsglede. De er en fryd å være sammen med.

De fleste voksne har fått sin livskraft dimmet opp gjennom livet, og kanskje til og med fårr den helt avslått. Den livsgleden små barn viser, vil det være flott å finne tilbake til.


 

Kanskje du kan kjenne deg igjen i noen av punktene under her?

  • Føler du av og til på skyldfølelse eller skam? Ofte er dette følelser som er blitt påført oss av andre opp gjennom livet. Skam kan være noe du bærer med deg bevisst eller ubevisst. Ved å se på det, bli bevisst dette, gi slipp den og leve et gladere liv.
  • Har du noen gang tenkt at andre har et lettere liv enn deg? Alle har vi vårt, som vi oftest skjuler. Når du slutter å sammenligne din egen innside med det glansbilde du ser av andre sin utside, vil du automatisk gi slipp på mye press og stress. Alt du ser er en illusjon.
  • Manglet du ros og konstruktiv tilbakemelding i oppveksten? Kanskje mangler du det nå? Mangel på konstruktiv tilbakemelding kan føre til at vi mister tryggheten i oss selv. Ved å gi deg selv anerkjennelse, støtte deg selv og finne noen som kan lytte aktivt til deg, vil du finne igjen tryggheten. Ros gjør oss alle godt.
  • Er du streng med deg selv? Kritiserer du kanskje også deg selv? Nedlagende tanker? Det kan det være lurt å slutte med. Kroppen vår og energisystemet vårt påvirkes av alle våre tanker. Du skader deg selv ved å tenke negativt.
  • Hvor ofte feirer du? Feirer du når du har gjor noe bra eller når du har nådd et mål? Det er så lett å glemme gleden og latteren i en travel hverdag. Hva har du gjort som gleder deg selv i dag? Om du innfører mer glede i livet, gir det energi og overskudd.
  • Leder du andre? Føler du av og til at det kan være ei utfordring? Medarbeidere projiserer ofte sine utfordringer på lederen. Ledere har taushetsplikt og blir ofte sittende alene med utfordringer. Det kan av og til bli litt ensomt. Det er godt å kunne snakke med en person utenfra, noen som også kan tilføre noe nytt, sånn at nye løsninger og muligheter blir synlig. Jeg tilbyr deg lederstøtte.


Treffer noen av punktene overfor deg? Det er ingen grunn til at du skal streve, eller til og med kanskje også lide, alene! Ta kontakt om du er nysgjerrig på å utforske dine utfordringer, dine drømmene og ønsker å utvikle deg selv videre. Sammen finner vi en arbeidsmåte som passer deg.

Jeg møter deg der DU er. Jeg møter dine opplevelser og erfaringer med ydmykhet og respekt. 


Ta kontakt med meg for spørsmål og avtalte.

💖-lig hilsen Anne Marit