Oppdag din indre glød - og bring roen tilbake i din hverdag

I dagens samfunn forventes det ofte at kvinner skal vise omsorg for andre mennesker, være aktiv på jobb, suksess i karriere, være tilstede i barnas liv, ha et lykkelig parforhold, et hjem som skinner, et perfekt utseende, trene, spise sunt og holde seg oppdatert på siste mote.

Vi glemmer stadig noe meget viktig, at vi er en del av moder jord og skaperkraften.

Når du lærer å leve i tråd med naturens rytmer, har du også muligheten til å leve i takt med deg selv. Å skape balanse mellom stress og ro er viktig for oss alle, spesielt for kvinner siden det er en del av vår natur. Å være kvinne er å gi nytt liv ved å fylle livet med glede, kjærlighet, trygghet og nærende kvaliteter.

Denne helgen tilbyr vi deg, mulighet til å komme nærmere deg selv, kjenne hva som virkelig betyr noe for deg og gir mening i ditt liv, slik at du kan begynne å avdekke din virkelige natur som kvinne og på nytt skape kontakt med Moder Jord og Gudinnens energi.

Ved hennes hjelp kan du invitere lyset og roen tilbake inn i ditt liv – Du blir bedre kjent med hva som er dine behov og hva slags ressurser du trenger for å komme nærmere ditt hjerte – som hjelper deg med mer overskudd, tilstedeværelse og klarhet i dine viktigste prosjekter og din hverdag.

I løpet av helgen vil vi ta deg steg for steg gjennom dette spennende og nærende gjenmøte med Moder jord. Det blir en herlig blanding mellom undervisning, samtale, praktiske øvelser og stille refleksjoner. Hele helga blir et kraftfullt ritual som gir deg motivasjon i riktig retning mot det du virkelig ønsker mer av i din hverdag.

Samtidig kan vi hjelpe deg til å gi slipp på det du ikke lenger har behov for å beholde i ditt liv. Det kan være dårlige vaner, destruktive tanker eller underliggende årsaker til problemer eller smerte i livet ditt.

Du vil i tillegg få et helt unikt verktøy med deg hjem, slik at du kan fortsette arbeidet videre.

 

Hva får du som deltaker denne helgen?

💝 Du får 2 unike dager med intensiv og praktisk kunnskap for å jobbe videre med din egen utvikling å bli bedre kjent med din egen natur.

💝 Introduksjon til de viktigste faktorene som hinder mennesker å skape og vedlikeholde en god helse.

💝 Innføring i personlighetsutvikling og spirituell utvikling

💝 Historie og lære om Gudinnen og hennes energi

💝 Lære å bygge et kraftig verktøy til bruk i ditt eget hjem.

💝 En nærende og dyp meditasjon på lørdag.

💝 Trommehealing om din vei videre på søndag.

💝 Et hjertevarmt fellesskap hvor vi tar vare på og hjelper hverandre.

💝 Tilgang til vår facebookgruppe – kun for deg som deltar på begge dagene.

💝 Oppfølging i gratis videokonferanse der vi svarer på dine spørsmål.

Dette blir ei helt unik helg for deg – slik at du kan gi slipp på dine bekymringer og begynne å oppdage magien og styrken i deg selv som kvinne. Du kan starte å gå din fantastiske reise, reisen inn i deg selv med Gudinnes energi!

 

Dato: 21. og 22. mars 2020

AVLYST PGA CORONA

Det er mulig å delta på en av dagene om du ikke kan delta på begge, men helga er bygget opo til å gå dypere i deg selv. Dette skal være ei eksklusiv helg, og vi ønsker å begrenset størrelse på gruppen, sånn at vi kan arbeide individuelt med hver deltakerne. Derfor Max 12 deltakere. 

Pris hele seminaret:  kr 2500,-

Pris pr enkelt dag: kr 1790,-

Lærer Yasmine Gomez-Salazar. (Om Yasmine)
Veileder Anne Marit Stene Myrmo

 

Meld deg på her: KURS

 

💖-lig hilsen Anne Marit