Hva er energipsykologi?

Alt er energi

Dette er den tidløse visdom og som i moderne tid er blitt verifisert gjennom kvantefysikken; at kroppen er energi. Følelsene og tankene er energi, hele ditt innerste vesen er energi. Når vi lærer å forstå disse energiene og deres mangfoldige kvaliteter, så har vi et utrolig verdifullt verktøy til å forstå vår egen og andre menneskers mangfold. Vi får muligheten til å mestre disse energiene, uansett om de kommer som følelser, tanker eller intuitive tilstander.

Energipsykologien er utviklet i de senere år for å skape en forståelse av disse kreftene og betydningen deres for et meningsfylt og godt liv.

Energipsykologi er basert på prinsipper fra tradisjonell psykologi, psykosyntese, esoterisk lære og har blant annet følgende bidragsytere: Dr. Roberto Assagioli, Dr. Michael D. Robbins, Geoffrey Hodson, Kenneth Sørensen og Søren Haug.

https://kennethsorensen.dk/energipsykologi/

Hvorfor energipsykologisk veiledning?

Energipsykologien tar utgangspunkt i at vi alle har en unik sammensetning av typer og kvaliteter i personligheten vår.

Når du har tatt testen, kan vi i terapirommet gå gjennom resultatene dine og se på hva dette betyr for nettopp deg i ditt liv og din hverdag.

Komplettprofilen vil også vise hvilke fartsdumper og «kjepper i hjulene» som hindrer deg i å leve det livet du egentlig ønsker deg.

 Hvorfor holder det ikke bare å ta testen?

Rett og lett fordi du svarer på spørsmålene slik du oppfatter deg selv. Det er et viktig utgangspunkt, og testen er omfattende nok til å fange opp mange nyanser du selv kanskje ikke var klar over. Likevel kan du være preget av din oppvekst, dine relasjoner og dine intensjoner – og da vil testresultatet vise deg speilbildet ditt, slik du ser deg selv.

Og hva om det ikke stemmer helt? Hva om du er en gullfisk noen har forsøkt å lære å klatre i trær? 

Et eksempel: Du ble satt til å passe søsknene dine da du var ganske ung selv, du tok mye ansvar og ble en omsorgsperson i uttrykket ditt. Dette kan gi deg testresultat som en 2’er personlighet (hjelperen eller veilederen).

Hva om dette egentlig ikke var naturlig for deg? Hvis du fikk velge selv, skulle du heller malt bilder eller laget musikk? Snekret med hammer og spiker? Reise mer? Fordype deg i bøker eller spennende teorier?

I veiledningen får du avstemt resultatene dine slik at du finner din naturlige energitype.

Det er alltid spennende når det går et lys opp for klienten, og vedkommende virkelig begynner å lande i den han eller hun egentlig er.

 

Ønsker du mer informasjon eller vil bestille time, klikk her på  KONTAKT.

Hvordan jobber vi med dette?

Slik går du frem

Testen tar du på nett, sett av god tid og les spørsmålene nøye.

Det finnes flere del-tester. Jeg anbefaler deg å ta den komplette profilen. Den gir deg et fullstendig og nyansert bilde. Den inneholder også, bl.a. hva det er som begrenser deg.

Testresultatet laster du ned som en PDF, deretter sender du resultatet på epost til meg: myrmogestalt@gmail.com

 Vi avtaler deretter et tidspunkt der du kommer til mitt kontor. Vi kan ta det via Skype eller Messenger om du bor langt unna.

Vi begynner da arbeidet med å «avstemme» resultatene. Du har tatt testen ut i fra hvordan du oppfatter deg selv, men ofte vil dette være begynnelsen på flere avsløringer av hvem du egentlig, innerst inne er.

Vi lever i verden slik vi har lært å være i verden. Hva om det ikke stemmer helt? Kanskje du er en gullfisk noen har forsøkt å lære å klatre i trær? 

Ta kontakt, og jeg veileder deg i hvordan du skal ta testen. Testen har alle profilene, de
11 psykologiske balanser og inneholder 532 spørgsmål.

Utrolig spennende!

Hva koster dette?

Selve testen koster: DDK kr 990,-  (http://jivayou.com/din-kompletprofil/)

Første møte (90 min):  kr 1800,- (Dette er inkludert et omfattende forarbeid)

Påfølgende timer (60 min): kr 1200,-

Er dere et par eller ei gruppe som ønsker å jobbe sammen med dette, f.eks et lederteam eller et styre, ta kontakt ang opplegg og pris.

Klikk her på KONTAKT, eller send mail til:

myrmogestalt@gmail.com

Ønsker du å prøve ut personlighetstesten?

Det kan du gjøre ved å ta denne GRATIS testen.

Det er viktig å være klar over at dette bare vil vise en liten del av din profil, og er langt ifra den komplette versjonen. Den viser heller ikke noen sannhet, men speiler hvordan du ser på deg selv.  

 Hva er din personlighetstype?

Denne lille testen viser en hypotese på:

  • Dit indre hus 
  • Din personligheds-typebalance
  • Dine psykologiske funktioner
  • Din introvert-ekstrovert-balance
  • Din handle-føle-balance
  • Din intelligensbalance

 

For GRATIS test, klipp på linken under her.

https://app.jivayou.com/account/signup?returnUrl=/shop/external/id=1_free=true

 

Ønsker du mer informasjon eller vil bestille time, klikk her på  KONTAKT.