Velkommen!


Jeg heter Anne Marit, og jeg er genuint interessert i menneskelig utvikling. Mitt ønske er at alle skal kunne leve et liv som gir mening. Et liv fylt av glede og begeistring.

Vi opplever alle både oppturer og nedturer. Det er det som er selve livet. I perioder der vi jobber med utvikling og endringer, trenger vi ekstra støtte. Det å få nok støtte, gjør at vi lettere kan se læring i den motgangen vi har, i stedet for å se på det som et nederlag. Motgangen lærer oss også å verdsette de gode dagene.

Dette har jeg selv erfart  ❤️

Har du et valg å ta? Er valget utfordrende?

Livet består av små og store valg, og det perfekte valg finnes kanskje ikke?

Et valg kan ha både positive og negative konsekvenser. Det er ikke alltid de "store" valga som er utfordrende. Det kan være at du ønsker å si NEI til noe eller noen, og syns det er vanskelig. Dette handler om dine grenser. Det å sette sunne grenser for seg selv er viktig for vår utvikling og selvfølelse.

Selvfølelse handler om hvor verdifull du kjenner deg, hvor du henter din verdi fra. Selvtillit får du oftest fra ytre ting. Å jobbe med din selvfølelse, vil gi deg en større indre trygghet og styrke. Det andre mener og tenker blir da ikke så viktig. 

I en verden i rask endring, er det viktig at du ser din indre verdi og ikke knytter din verdi opp mot ytre ting som jobb og status. Du i deg selv er verdifull, uansett hva du har og ikke har. Dette er det ikke alltid så lett å se selv. Det er derfor viktig at du har noen som ser deg og som kan "speile" deg. Det gjør deg oppmerksom på dine kvaliteter gjennom å se den andre. 

Mangel på konstruktiv tilbakemelding og støtte, gjør at vi blir utydelige både for oss selv og andre. Det kan føre til at vi mister tryggheten i oss selv og ikke så lett ser retningen videre i livet. 

Ønsker du noen som lytter bare til deg? Noen som viser deg interesse?

Vi mennesker ønsker oss ofte et svar, at noen skal gi oss fasiten eller løse problemet for oss. Vi sitter oftest på svaret selv, og trenger bare et lite puff eller litt støtte for å se det.

Det kan være lett å gå seg vill i egne tankemønstre, og tankene har ofte en lei tendens til å gå i sirkel. Da kan det være fint å ha en profesjonell lytter å sortere tanker sammen med. En lytter som ikke gir deg svaret, men som hjelper deg å finne løsningen selv.

Jeg vil møte deg med ekte interesse. Jeg møter deg uten fordommer og vurdering. Hos meg kan du bare være deg. Bare det kan være befriende i seg selv, i en verden der vi veier, måler og vurderer oss selv opp mot andre. Jeg ønsker å se deg som det fantastisk unike mennesket du er.

Ja, for det er du ❣️

Trenger du hjelp til å legge fortiden bak deg?

Vi har alle ei fortid på godt og vont. Alle opplever vi traumer i oppveksten. Mange føler at de er den eneste som sliter, og kvier seg for å oppsøke en profesjonell lytter/veileder/terapeut. Det å oppsøke hjelp kan gi en følese av skam. En skam over ikke å klare å ordne opp selv.

Det er ingen som fikser alt, INGEN, selv om det av og til kan se sånn ut. Det er fordi vi samenlikner vår egen innsiden, med det glansbilde andre viser av sin utside. Hadde vi sett deres innsiden, hadde vi sett at vi er ganske like. Mye mer lik enn du skulle tro.

Du trenger ikke lenger å gå rundt med en tung bør av  "gammelt gnag". Nok er nok! Hver eneste dag har nok med sitt. Ikke la fortiden ligge der og bremse for den gleden du kan føle i DAG.

Klikk på KONTAKT og send meg ei melding.

Ønsker du utvikle deg videre?

For å utvikle deg videre, må du først vikle deg selv ut av gammelt tanke -og handlingsmønster som ikke lenger tjener deg. 

En prosess starter alltid med ett skritt, og så følger neste skritt.... Det er på den måten vi kommer oss fremover.

Utvikling skjer, også for meg, i samspill med andre. Jeg er derfor, blant annet, medlem i BI-alumni (nettverk for tidligere studenter med en grad fra Handelshøyskolen BI), Trondheim Coach Forum, Trøndelag Gestalt Utvikling og MNGF (Medlem i Norsk Gestalt Forening). Der får jeg hele tiden faglig oppdatering, finner motivasjon og utveksler erfaring.

Jeg følger deg gjerne et stykke på din vei!

Jeg kan hjelpe deg, med å se deg selv som det fantastiske mennesket du er. Dette gjør jeg ved hjelp av min innholdsrike verktøykasse og brede erfaring. Aller viktigst vil være min varhet (awareness) i møte med deg. 

Jeg har mange års erfaring i å jobbe prosesjonelt med mennesker både privat, i frivillig arbeid, organisasjoner og i bedrifter.

 

Ta kontakt for mer informasjon, og vi kan avtale en samtale eller et møte. 

 ❤-lig hilsen Anne Marit