Hei!


Jeg heter Anne Marit, og jeg er genuint interessert i mennesker og deres utvikling. Mitt ønske er at alle skal kunne leve et liv som gir mening. Et liv fylt av glede og begeistring.
Vi opplever alle både oppturer og nedturer. Det er det som er selve livet. I perioder trenger vi ekstra støtte. Det kan være støtte i å ta vanskelige valg, legge fortiden bak seg, eller rett og slett bli sett og hørt.

Å bli sett og hørt, gjør at vi blir mer synlig både for oss selv og andre. Det øker vår indre trygghet, gir oss økt tro på oss selv og vi kan igjen kunne se vår egen styrke. Vi har alle lov til å skinne som den unike personen vi er, og ikke som et resultat av andres forventning til oss.

 

 

Tilbakemeldinger:

"Jeg har vært så heldig å få hjelp av Anne Marit under flere faser i livet, hvor ting har vært utfordrende og tøft. I møte med Anne Marit blir jeg sett og hørt.  

Anne Marit jobber fra hjertet, er ekte og ærlig, og jeg anbefaler henne på det varmeste."

- Ida Westerhus, Steinkjer 

"Anne Marit er et menneske jeg vet jeg kan stole på, og som jeg vet gir det beste av seg selv til meg. Hun har kunnskap om veldig mye og den røde tråden er å være til hjelp for andre, alltid.

Jeg anbefaler å ta kontakt med Anne Marit om du føler dagene stanger imot og har en følelse av å stå fast. Jeg vet hun vil gjøre sitt ytterste med all sin visdom og kunnskap for å hjelpe deg."

- Sigrid Høston Bråten, Rindal

 

 «Anne Marit er ei utrolig flink og herlig dame! Jeg fikk en ny hverdag etter møte med henne.

Tusen takk, Anne Marit! Jeg anbefaler deg på det sterkeste.»

- Marte Trøa-Stordahl, Indre-Fosen

 «Første gang jeg traff deg skinte solen rundt deg. 


Sensitiv som jeg er, fant jeg ut at henne må jeg snakke med. Det har jeg ikke angret på, for av Anne Marit har jeg fått god hjelp. Alle burde ha en Anne Marit i sitt liv.»

- Anita Letnes, Steinkjer

Snakkes vi?

Det vil være en store glede for meg, å kunne støtte deg et stykke på din veien vei, sånn at du igjen kan se deg selv som det fantastiske mennesket du er.

Vi er alle født hele og er ren kjærlighet. På veien gjennom livet får vi både skrubbsår og dype kutt. Vi reiser oss gang på gang, men noen opplevelser gir dype sår. Det er sår som vi trenger å helbrede, sånn at vi igjen kan bli hele.

Jeg har mange års erfaring i å jobbe med mennesker privat, i frivillig arbeid, i organisasjoner og bedrifter. Når du kommer til meg kan du stole på at jeg møter deg der du er. Jeg ønsker deg det beste av hele mitt hjerte.

Ta kontakt for en uforpliktende og gratis samtale på 30 min. 

Klikk her: KONTAKT

 ❤-lig hilsen Anne Marit