1. jan, 2022

20% på gavekort nå i januar ✨

Du har med dette i gylden mulighet til å få profesjonell støtte i hele 2022 til denne prisen. Jeg jobber helhetlig ut fra dine ønsker og forutsetninger.

Mange føler at de er den eneste som sliter, og kvier seg for å oppsøke en profesjonell hjelp. Det å oppsøke hjelp kan gi en følese av skam. En skam over ikke å klare å ordne opp selv.

Det er ingen som fikser alt, INGEN, selv om det av og til kan se sånn ut. Det er fordi vi samenlikner vår egen innsiden, med det glansbilde andre viser av sin utside. 

Du i deg selv er verdifull, uansett hva du har og ikke har. 

Mangel på konstruktiv tilbakemelding og støtte gjør at du blir utydelige både for deg selv og andre. Det kan føre til at du mister tryggheten i deg selv og ikke så lett ser retningen videre i livet. Det er derfor viktig at du har noen som ser deg og som virkelig lytter til deg. 

Jeg møter deg der du er med trygghet, og du kan stole på at jeg vil vise deg og dine opplevelser både støtte og respekt.

Mitt navn er Anne Marit.

Jeg er utdannet coach, terapeut og veileder. Av og til kan jeg opplevd at samtale og terapi ikke er nok. Noen sår kan sitte så dypt i oss på sjeleplan, at vi må be om hjelp fra krefter utenfor oss selv. Dette kan løse opp blokkeringer, og du kan finne tilbake til en ren kjærlighet i deg selv.

Jeg har over 30 års erfaring i å jobbe med mennesker, både privat, i frivillig arbeid, organisasjoner og bedrifter. Dette gjør at jeg har erfaring fra mange ulike situasjoner, atferder og følelser. Det gjør at jeg kan se hvor skoen trykker.  

Å jobbe med din selvfølelse, privat eller som leder, vil gi deg en større indre trygghet og styrke. Det andre mener og tenker blir da ikke så viktig. Ikke gi opp deg selv. Det er stor verdi i å utvikle seg selv. Jeg vet du har så mye mer å gå på enn du selv tror, og sammen kan vi finne din indre styrke. ✨

Du er velkommen til å ta kontakt!

Klikk her: KONTAKT

 ❤-lig hilsen Anne Marit